OM MEG

Nøkkelkvalifikasjoner

  • Positiv og imøtekommende
  • Nyskjerrig
  • Effektiv og løsningsorientert
  • God kommunikasjon
  • Engasjert
  • Utviklingsorientert for egen læring
  • Punktlig og ærekjær 

Foto: Don´t be negative foto.

Mariell Kolsing

Jeg er en 31 år gammel kvinne som bor sammen med samboeren og sønnen min på vakre Vega. Jeg er utdannet klinisk ernæringsfysiolog ved Universitetet i Oslo og personlig trener ved Akademiet for personlig trening (AFPT). Etter flere år i Oslo var det svært godt å flytte hjem til menneskene, naturen og klimaet i Nord-Norge. Jeg har et brennende ønske om å forebygge og behandle ernæringsrelaterte sykdommer på Helgeland, da jeg synes at tilbudet utenfor spesialisthelsetjenesten er noe mangelfullt. Jeg tilbyr derfor kostholdsveiledning og personlig trening hovedsakelig til innbyggere på Helgeland. 

Tidligere har jeg arbeidet som teamleder for rehabilitering av sykelig overvekt ved Stamina Helse. Her var arbeidsoppgavene mine svært varierte, og inkluderte blant annet administrativt ansvar, kostholdsundervisning, individuelle kostholdskonsultasjoner, kostholdsoppfølging og fysisk aktivitet. 

Jeg har alltid hatt et stort engasjement for å arbeide med mennesker, og motiveres av å hjelpe andre til å utnytte sitt fulle potensiale. Som behandler er det svært viktig for meg å være imøtekommende, nyskjerrig og møte mennesket der de er. Det er hovedsakelig dine mål og ønsker som legges til grunn for vårt samarbeid videre. 

One size does not fit all. 

På fritiden liker jeg å være aktiv både gjennom styrketrening og turer ute i naturen. Til tross for at jeg liker å holde meg i form og spise sunt, sier jeg sjeldent nei takk til verken en kanelbolle eller smågodt i helgene. For meg er balanse svært viktig, da livet er mer enn bare trening og grønnsaker.  Videre elsker jeg å tilbringe tid med familie og venner.